آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,221
تعداد مقالات14,957
تعداد مشاهده مقاله50,365,279
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,458,557
پاشایی, ویدا, حق نظری, سیمین. (1398). اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 43-52.
ویدا پاشایی; سیمین حق نظری. "اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 43-52.
پاشایی, ویدا, حق نظری, سیمین. (1398). 'اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 43-52.
پاشایی, ویدا, حق نظری, سیمین. اثر تخمیر و روش‌های پخت با مادون قرمز و سنتی بر کاهش میزان آفلاتوکسین نان لواش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 43-52.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب