آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,360
تعداد مقالات16,664
تعداد مشاهده مقاله53,906,319
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,528,174
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 1-11.
اسماعیل عطای صالحی; نگار سلیمانپور تمام. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب