آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,248,484
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,255,882
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 1-11.
اسماعیل عطای صالحی; نگار سلیمانپور تمام. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. (1398). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 1-11.
عطای صالحی, اسماعیل, سلیمانپور تمام, نگار. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب