آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,341
تعداد مقالات16,474
تعداد مشاهده مقاله53,510,805
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,027,992
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 131-144.
فاطمه زرآبادی‌پور; زهرا پیراوی ونک; مهرناز امینی‌فر. "بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 131-144.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب