آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,262
تعداد مقالات15,535
تعداد مشاهده مقاله51,553,402
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,493,531
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 131-144.
فاطمه زرآبادی‌پور; زهرا پیراوی ونک; مهرناز امینی‌فر. "بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. (1398). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 131-144.
زرآبادی‌پور, فاطمه, پیراوی ونک, زهرا, امینی‌فر, مهرناز. بهینه‌سازی فرمولاسیون شیر کاکائو حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 131-144.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب