آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,116
تعداد مقالات13,678
تعداد مشاهده مقاله48,552,779
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,303,214
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. (1398). تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 145-156.
هایده گرجیان; زینب رفتنی امیری. "تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 145-156.
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. (1398). 'تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 145-156.
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 145-156.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.