آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,360
تعداد مقالات16,664
تعداد مشاهده مقاله53,906,220
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,527,833
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. (1398). تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), 145-156.
هایده گرجیان; زینب رفتنی امیری. "تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 3, 1398, 145-156.
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. (1398). 'تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(3), pp. 145-156.
گرجیان, هایده, رفتنی امیری, زینب. تأثیر موسیلاژ دانه‌ شاهی بر پایداری و خواص رئولوژیکی دوغ بدون چربی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 29(3): 145-156.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب