آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,180
تعداد مشاهده مقاله50,691,496
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,775,964

1.

ارزیابی کیفی دو گروه عسل چند گل طبیعی فله‌ای و بسته‌بندی

صفحه 155-167

2.

تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زنده‌مانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی دوغ

صفحه 169-181

3.

اثر قندهای مختلف بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو

صفحه 183-193

4.

تشخیص و طبقه‌بندی عسل‌های طبیعی و تقلبی با تجزیه‌های آماری چند متغیره

صفحه 195-208

5.

بررسی تغییرات میزان ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بذور عدس و ماش در اثر جوانه‌زنی

صفحه 209-219

6.

تاثیر جایگزینی تخم مرغ با عصاره گیاه چوبک بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز

صفحه 221-229

7.

تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان

صفحه 231-238

8.

تعیین چروکیدگی خرمالوی خشک شده به روش ترکیبی اسمز-ماکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر و مدلسازی آن به کمک هوش مصنوعی

صفحه 239-248

9.

ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری

صفحه 249-258

10.

بررسی امکان استفاده از تفاله انگور قرمز به‌عنوان جایگزین چربی در تولید سوسیس کم‌چرب

صفحه 259-269

11.

تأثیر فرایند حرارت‌دهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر

صفحه 271-281

12.

بررسی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصاره‌های چغندر قند، اسفناج و گوجه فرنگی

صفحه 283-297
کاظم علیرضالو؛ جواد حصاری؛ محمد حسن صادقی؛ اشکان رضایی

13.

تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت

صفحه 299-314

14.

تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ پروبیوتیک با پودر گردو

صفحه 315-324

15.

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی اندام‌های گوناگون گونه‌های مختلف گیاه دارویی ولیک (Crataegus spp.)

صفحه 325-338


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب