 
				| تعداد نشریات | 45 | 
| تعداد شمارهها | 1,416 | 
| تعداد مقالات | 17,490 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 56,510,150 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,750,541 | 
| تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 11، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 271-281 اصل مقاله (756.97 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,078 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,278 | ||