| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,572,088 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,291,053 |
تأثیر فرایند حرارتدهی خشک و مرطوب آرد بر ویژگیهای رئولوژیکی خمیر | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 11، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 271-281 اصل مقاله (756.97 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,092 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,308 |
||