
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,272 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,722 |
بررسی تغییرات میزان ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بذور عدس و ماش در اثر جوانهزنی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 5، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 209-219 اصل مقاله (706.3 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 882 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,006 |