 
				| تعداد نشریات | 45 | 
| تعداد شمارهها | 1,416 | 
| تعداد مقالات | 17,490 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 56,497,297 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,744,829 | 
| بررسی تغییرات میزان ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بذور عدس و ماش در اثر جوانهزنی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 5، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 209-219 اصل مقاله (706.3 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| آمار تعداد مشاهده مقاله: 946 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,072 | ||