| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,565,765 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,288,629 |
تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و زانتان بر کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن بادمجان | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 231-238 اصل مقاله (671.79 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,189 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,992 |
||