
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,007,410 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,228,680 |
تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگیهای فیزیکی شیمیایی دوغ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 169-181 اصل مقاله (918.96 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,052 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,696 |