
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,200 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,685 |
تأثیر ریزپوشانی رنتی، صمغ لوبیای خرنوب و ژلاتین بر روی زندهمانی باکتری بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس و ویژگیهای فیزیکی شیمیایی دوغ | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 169-181 اصل مقاله (918.96 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,004 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,644 |