آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,618,970
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,707,323
. (1394). ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), 249-258.
. "ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 25, 2, 1394, 249-258.
. (1394). 'ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 25(2), pp. 249-258.
. ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 25(2): 249-258.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب