
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,006,692 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,227,949 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 249-258 اصل مقاله (658.45 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,082 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,911 |