
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,406 |
تعداد مقالات | 17,244 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,695,576 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,882,748 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 249-258 اصل مقاله (658.45 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,074 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,894 |