
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,150 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,260,648 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,591,773 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 249-258 اصل مقاله (658.45 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,059 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,875 |