
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,574 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,897 |
ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و میکروبی نان باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 249-258 اصل مقاله (658.45 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,012 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,845 |