| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,484,452 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,350 |
بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای چغندر قند، اسفناج و گوجه فرنگی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 12، دوره 25، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 283-297 اصل مقاله (651.09 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| کاظم علیرضالو* 1؛ جواد حصاری* 2؛ محمد حسن صادقی* 3؛ اشکان رضایی* 4 | ||
| 1پژوهشگر مرکز تحقیقات، توسعه و کیفیت سازمان اتکا | ||
| 2گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
| 3کارشناس ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
| 4دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز | ||
| مراجع | ||
|
| ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,270 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,970 |
||