آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,731
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,801

1.

بررسی امکان غنی‎سازی دسر لبنی پروبیوتیک با ویتامین A و D3

صفحه 1-21
لیلا ناطقی؛ هدی گرگان؛ شیلا برنجی

2.

ﺑﺮرﺳﯽ تأثیر ﻧﻮع فیلم بسته‌بندی و اتمسفر درون بسته ﺑﺮ وﯾﮋگی های نان سنگک غنی شده ﺑﺎ پودر تفاله هویج

صفحه 23-37
میلاد اسدی؛ ابراهیم احمدی

3.

تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری

صفحه 39-50
سجاد نکهداری؛ صدیقه یزدان پناه

4.

مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی

صفحه 51-62
محسن دلوی

5.

مطالعه و مدل‌سازی حساسیت به کوفتگی میوه زردآلو تحت تأثیر ویژگی‌های ضربه و خصوصیات میوه

صفحه 63-83
مهدی خدائی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ مرتضی صادقی؛ سعید ظریف نشاط

6.

تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی آن

صفحه 85-107
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی

7.

اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)

صفحه 109-118
سیده سعیده کربلائی امینی؛ مهرناز امینی فر؛ سیده شیما یوسفی؛ مرجان حیدرزاده

8.

تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده

صفحه 119-132
علی معتمدزادگان؛ سعید میرعرب رضی

9.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده

صفحه 133-150
فرهاد خرمالی؛ سید حسین حسینی قابوس؛ ابوالفضل فدوی

10.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نانوامولسیون حاوی اسانس‌های روغنی زیره‌سبز- لیموترش تولیدشده به روش تشکیل خودبه‌خودی

صفحه 151-164
هما علیزاده؛ اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ شیوا قیاسی فر

11.

تاثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر تغییر خصوصیات شیمیایی و میکروبی زیتون طی عمر ماندگاری

صفحه 165-183
ندا عبداللهی؛ مهرنوش تدینی

12.

تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار شار تراوه و گرفتگی طی شفاف سازی آب انار با استفاده از غشای پلیمری اولترافیلتراسیون

صفحه 185-197
صمد بدبدک؛ بیوک آقا فرمانی؛ محمد نجاتیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب