آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,305
تعداد مقالات15,982
تعداد مشاهده مقاله52,362,477
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,131,390
خرمالی, فرهاد, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل. (1400). بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 133-150. doi: 10.22034/fr.2021.41436.1756
فرهاد خرمالی; سید حسین حسینی قابوس; ابوالفضل فدوی. "بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 133-150. doi: 10.22034/fr.2021.41436.1756
خرمالی, فرهاد, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل. (1400). 'بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 133-150. doi: 10.22034/fr.2021.41436.1756
خرمالی, فرهاد, حسینی قابوس, سید حسین, فدوی, ابوالفضل. بررسی اثر پودر کدوحلوایی و اسفناج بر کیفیت فیزیکی‌شیمیایی و حسی کیک اسفنجی غنی‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 133-150. doi: 10.22034/fr.2021.41436.1756


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب