آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,402
تعداد مشاهده مقاله51,128,951
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,154,169
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
سیده سعیده کربلائی امینی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی; مرجان حیدرزاده. "اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). 'اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب