آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,406
تعداد مقالات17,246
تعداد مشاهده مقاله55,702,307
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,887,066
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
سیده سعیده کربلائی امینی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی; مرجان حیدرزاده. "اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). 'اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب