آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,489,397
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,216,948
معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. (1400). تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
علی معتمدزادگان; سعید میرعرب رضی. "تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. (1400). 'تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب