معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. (1400). تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
علی معتمدزادگان; سعید میرعرب رضی. "تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. (1400). 'تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723
معتمدزادگان, علی, میرعرب رضی, سعید. تأثیر پوشش های هیدروکلوئیدی صمغ دانه ریحان و شاهی بر جذب روغن و ویژگی های کیفی هویج سرخ‏ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 119-132. doi: 10.22034/fr.2021.38771.1723


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.