یزدان پناه, صدیقه, نکهداری, سجاد. (1399). تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22034/fr.2021.38951.1729
صدیقه یزدان پناه; سجاد نکهداری. "تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22034/fr.2021.38951.1729
یزدان پناه, صدیقه, نکهداری, سجاد. (1399). 'تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22034/fr.2021.38951.1729
یزدان پناه, صدیقه, نکهداری, سجاد. تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز بر خصوصیات پایداری، گرما وزن سنجی و رئولوژیکی سس سفید کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22034/fr.2021.38951.1729


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.