دلوی, محسن. (1400). مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 51-62. doi: 10.22034/fr.2021.39743.1738
محسن دلوی. "مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 51-62. doi: 10.22034/fr.2021.39743.1738
دلوی, محسن. (1400). 'مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 51-62. doi: 10.22034/fr.2021.39743.1738
دلوی, محسن. مدل سازی کینتیک تخریب رنگ و غیرفعال سازی میکروبی رب گوجه فرنگی درحین پاستوریزاسیون در قوطی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 51-62. doi: 10.22034/fr.2021.39743.1738


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.