آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,298
تعداد مقالات15,886
تعداد مشاهده مقاله52,121,705
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,891,387

1.

بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری

صفحه 1-16
مجید شیرمحمدی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری

2.

تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن

صفحه 17-33
الناز نظری؛ مهدی قره خانی

3.

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم نانوکامپوزیت کیتوزان/نقره/عصاره زیره سبز (L. Cuminum cyminum)

صفحه 35-50
زهرا خسروابادی؛ لیلا نوری

4.

اثر آبگیری اسمزی قبل از خشک کردن بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ورقه های پیاز خشک

صفحه 51-65
اعظم ایوبی؛ محمد بلوردی

5.

بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای

صفحه 67-87
لیلا ناطقی

6.

بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون

صفحه 89-100
راضیه شفیعی جم؛ لیلا لک زاده

7.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد

صفحه 101-116
حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ مهدی قصاب نژاد

8.

ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پسماند ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در مقایسه با روغن‌های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان

صفحه 117-131
فرزانه وردی زاده؛ صدیقه بابایی؛ زهرا موسوی؛ محمود ناصری

9.

تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا

صفحه 133-153
هادی الماسی؛ نسیم فتحی

10.

تاثیر سرعت هوای داغ بر سینتیک خشک شدن و ویژگی‌‌های فیزیکی شیمیایی پودر میوه تمشک تولید ‌شده به روش فوم‌مت

صفحه 155-171
سعید داداشی؛ مهسا ارشادفرکار؛ جلال دهقان نیا؛ مریم خاکباز حشمتی

11.

بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ

صفحه 173-199
آرزو خورشیدی راد؛ محمد گلی

12.

بررسی اثر اشعه‌ UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمه‌ای سفید

صفحه 201-223
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب