جوینده, حسین, حجتی, محمد, قصاب نژاد, مهدی. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 101-116. doi: 10.22034/fr.2021.38845.1726
حسین جوینده; محمد حجتی; مهدی قصاب نژاد. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 101-116. doi: 10.22034/fr.2021.38845.1726
جوینده, حسین, حجتی, محمد, قصاب نژاد, مهدی. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 101-116. doi: 10.22034/fr.2021.38845.1726
جوینده, حسین, حجتی, محمد, قصاب نژاد, مهدی. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر عملگرای سویا حاوی پلی-ساکارید محلول سویا طی نگهداری سرد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 101-116. doi: 10.22034/fr.2021.38845.1726


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.