ناطقی, لیلا. (1400). بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 67-87. doi: 10.22034/fr.2021.38004.1714
لیلا ناطقی. "بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 67-87. doi: 10.22034/fr.2021.38004.1714
ناطقی, لیلا. (1400). 'بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 67-87. doi: 10.22034/fr.2021.38004.1714
ناطقی, لیلا. بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه‌‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 67-87. doi: 10.22034/fr.2021.38004.1714


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.