خورشیدی راد, آرزو, گلی, محمد. (1400). بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 173-199. doi: 10.22034/fr.2021.42046.1764
آرزو خورشیدی راد; محمد گلی. "بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 173-199. doi: 10.22034/fr.2021.42046.1764
خورشیدی راد, آرزو, گلی, محمد. (1400). 'بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 173-199. doi: 10.22034/fr.2021.42046.1764
خورشیدی راد, آرزو, گلی, محمد. بهینه سازی فرمولاسیون لوز رژیمی با جایگزینی شکر و مغز بادام با استویا- ایزومالت و گانودرما لوسیدیوم توسط روش سطح پاسخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 173-199. doi: 10.22034/fr.2021.42046.1764


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.