شفیعی جم, راضیه, لک زاده, لیلا. (1400). بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 89-100. doi: 10.22034/fr.2021.38780.1724
راضیه شفیعی جم; لیلا لک زاده. "بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 89-100. doi: 10.22034/fr.2021.38780.1724
شفیعی جم, راضیه, لک زاده, لیلا. (1400). 'بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 89-100. doi: 10.22034/fr.2021.38780.1724
شفیعی جم, راضیه, لک زاده, لیلا. بررسی اثر توام اسانس مرزه و اینولین در افزایش ماندگاری و کیفیت نان تافتون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 89-100. doi: 10.22034/fr.2021.38780.1724


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.