آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,731
تعداد مشاهده مقاله53,983,341
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,667,962
الماسی, هادی, فتحی, نسیم. (1400). تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
هادی الماسی; نسیم فتحی. "تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
الماسی, هادی, فتحی, نسیم. (1400). 'تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
الماسی, هادی, فتحی, نسیم. تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب