الماسی, هادی, فتحی, نسیم. (1400). تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
هادی الماسی; نسیم فتحی. "تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
الماسی, هادی, فتحی, نسیم. (1400). 'تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734
الماسی, هادی, فتحی, نسیم. تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 133-153. doi: 10.22034/fr.2021.39404.1734


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.