نظری, الناز, قره خانی, مهدی. (1400). تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 17-33. doi: 10.22034/fr.2021.34235.1677
الناز نظری; مهدی قره خانی. "تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 17-33. doi: 10.22034/fr.2021.34235.1677
نظری, الناز, قره خانی, مهدی. (1400). 'تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 17-33. doi: 10.22034/fr.2021.34235.1677
نظری, الناز, قره خانی, مهدی. تاثیر جایگزینی آرد برنج با آرد ماش خام و جوانه‌زده بر ترکیبات فنولی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 17-33. doi: 10.22034/fr.2021.34235.1677


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.