آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,006
تعداد مشاهده مقاله50,467,164
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,554,597
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. (1400). بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
مجید شیرمحمدی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری. "بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. (1400). 'بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب