آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,422
تعداد مقالات17,524
تعداد مشاهده مقاله56,803,937
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,831,819
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. (1400). بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
مجید شیرمحمدی; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری. "بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. (1400). 'بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658
شیرمحمدی, مجید, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی. بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه‌ای در طی تولید ماست تغلیظ شده و پنیر لبنه در سطح صنعتی و به روش سپراتوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 1-16. doi: 10.22034/fr.2021.32847.1658


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب