وردی زاده, فرزانه, بابایی, صدیقه, موسوی, زهرا, ناصری, محمود. (1400). ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پسماند ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در مقایسه با روغن‌های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), 117-131. doi: 10.22034/fr.2021.39378.1732
فرزانه وردی زاده; صدیقه بابایی; زهرا موسوی; محمود ناصری. "ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پسماند ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در مقایسه با روغن‌های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 2, 1400, 117-131. doi: 10.22034/fr.2021.39378.1732
وردی زاده, فرزانه, بابایی, صدیقه, موسوی, زهرا, ناصری, محمود. (1400). 'ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پسماند ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در مقایسه با روغن‌های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(2), pp. 117-131. doi: 10.22034/fr.2021.39378.1732
وردی زاده, فرزانه, بابایی, صدیقه, موسوی, زهرا, ناصری, محمود. ارزیابی شاخص‌های کیفی روغن پسماند ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان در مقایسه با روغن‌های رایج (روغن آفتابگردان و روغن کیلکا) در تغذیه آبزیان و انسان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(2): 117-131. doi: 10.22034/fr.2021.39378.1732


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.