آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,235
تعداد مقالات15,177
تعداد مشاهده مقاله50,684,788
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,769,876

1.

تاثیر شرایط فرآوری بر روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و رفتار جریان کنسانتره آب نارنج

صفحه 155-166

2.

تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشک‌کن هوای داغ

صفحه 167-177

3.

ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی

صفحه 179-188

4.

تاثیر آرد برنج قهوه‌ای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگی‌های کیفی نان‌ سنگک سنتی

صفحه 189-200

5.

تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش

صفحه 201-213

6.

بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده از محصولات جانبی صنایع گوشت به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 215-225

7.

تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک

صفحه 227-238

8.

ارزیابی رنگ چیپس سیب زمینی با تکنیک پردازش تصویر

صفحه 239-247

9.

تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب

صفحه 249-265

10.

ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئین‌های شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن

صفحه 267-278

11.

بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی بستنی

صفحه 279-290

12.

رئولوژیکی دینامیک (نوسانی) پنیرپیتزای پروسس آنالوگ حاوی نشاسته‌ی سیب زمینی اصلاح شده در جایگزینی جزئی کازئینات

صفحه 291-306


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب