آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,424,569
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,099,889
. (1393). تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 227-238.
. "تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 227-238.
. (1393). 'تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 227-238.
. تأثیر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و صمغ زانتان بر ماندگاری نان سنگک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 227-238.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب