
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,832 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,992 |
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 189-200 اصل مقاله (645.29 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,233 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,388 |