
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,366 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,997,248 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,214,597 |
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 189-200 اصل مقاله (645.29 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,289 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,433 |