 
				| تعداد نشریات | 45 | 
| تعداد شمارهها | 1,416 | 
| تعداد مقالات | 17,490 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 56,507,521 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,750,106 | 
| تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 189-200 اصل مقاله (645.29 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,311 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,456 | ||