| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,583 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,199,875 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,032,499 |
تاثیر آرد برنج قهوهای و امولسیفایر منو و دی گلیسیرید بر برخی ویژگیهای کیفی نان سنگک سنتی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 189-200 اصل مقاله (645.29 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,323 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,469 |
||