آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,429
تعداد مقالات17,588
تعداد مشاهده مقاله57,169,615
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,012,134
. (1393). تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 249-265.
. "تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 249-265.
. (1393). 'تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 249-265.
. تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 249-265.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب