
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,149 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,259,819 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,591,461 |
تأثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 249-265 اصل مقاله (747.27 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,503 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,813 |