آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,906
تعداد مشاهده مقاله54,423,582
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,099,391
. (1393). تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 201-213.
. "تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 201-213.
. (1393). 'تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 201-213.
. تاثیر لیپاز و پروتئاز میکروبی در تسریع توسعه عطر و طعم پنیر فتای ایرانی فراپالایش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 201-213.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب