آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,073
تعداد مشاهده مقاله50,609,390
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,701,002
. (1393). ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئین‌های شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 267-278.
. "ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئین‌های شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 267-278.
. (1393). 'ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئین‌های شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 267-278.
. ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئین‌های شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 267-278.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب