
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,001,987 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,221,916 |
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 267-278 اصل مقاله (1.06 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,204 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,147 |