| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,568,319 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,289,473 |
ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 10، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 267-278 اصل مقاله (1.06 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,235 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,199 |
||