آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,429
تعداد مقالات17,589
تعداد مشاهده مقاله57,172,109
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,013,555
. (1393). ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), 179-188.
. "ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 24, 2, 1393, 179-188.
. (1393). 'ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 24(2), pp. 179-188.
. ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی بستنی حاوی صمغ دانه شاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 24(2): 179-188.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب