
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,006,690 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,227,949 |
بررسی امکان جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ کتیرا بر ویژگیهای فیزیکی و حسی بستنی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 11، دوره 24، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 279-290 اصل مقاله (546.32 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,495 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,775 |