آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,487,041
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,989

1.

بهینه‌سازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی

صفحه 1-16
رقیه السادات موسوی؛ لیلا ناطقی؛ مصطفی سلطانی؛ ژینوس عسگرپناه

2.

مدل‌سازی فرآیند خشک کردن برش‌های هلو پوشش‌ داده‌شده با صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان با سامانه فروسرخ

صفحه 17-28
فخرالدین صالحی؛ مریم ساترابی

3.

مقایسه اثربخشی عصاره نانوریزپوشانی شده با صمغ های کیتوزان، قدومه شیرازی و کیتوزان-قدومه شیرازی با عصاره آزاد برگ گیاه پونه (Mentha pulegium) بر پایداری اکسایشی روغن سویا در شرایط گرمخانه گذاری 18 روزه

صفحه 29-60
حورا طریقتی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

4.

تأثیر استفاده از فیبر بامبو و صمغ گوار بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، رئولوژیکی، ماندگاری و ارگانولپتیکی نودل فوری

صفحه 61-76
مانیا صالحی فر؛ ربابه خلخالی؛ تکتم مستقیم

5.

بررسی اثر سویه‌های پروبیوتیک بومی لاکتوباسیلوس دلبروکی و پدیوکوکوس پنتوزاسئوس بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری

صفحه 77-91
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

6.

تأثیر شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و سرکه بالزامیک بر تردی و پایداری اکسایشی استیک گوساله ماریناد شده در طول دوره نگه‏داری

صفحه 93-110
فاطمه میرحاج؛ هما بقایی؛ بهاره عمادزاده؛ اشکان جبلی جوان

7.

تاثیر کاربرد پس از برداشت ملاتونین بر کیفیت تغذیه‌ای و عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه‌ای (Agaricus bisporus)

صفحه 111-128
آیدین شکاری؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ مرتضی سلیمانی اقدم؛ مهدی رضایی؛ عباسعلی جنتی زاده

8.

اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند

صفحه 129-140
سمیه بهفر؛ محمدجواد وریدی؛ ناصر همدمی؛ مهدی وریدی

9.

بررسی تاثیر جمود تعشی بر کیفیت، ارزش غذایی و تغییرات پروفایل اسید چرب فیله قره‌ برون (Acipenser persicus) پرورشی منجمد

صفحه 141-157
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

10.

تهیه و ارزیابی خصوصیات نانوالیاف فعال الکتروریسی شده برپایه پلی کاپرولاکتون حاوی کمپلکس اسانس دارچین/بتاسیکلودکسترین

صفحه 159-178
اکبر زمانی؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ هادی الماسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب