آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,245,935
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,254,118
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
سمیه بهفر; محمدجواد وریدی; ناصر همدمی; مهدی وریدی. "اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1401, 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). 'اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(3): 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب