آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,968
تعداد مشاهده مقاله54,606,984
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,214,503
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
سمیه بهفر; محمدجواد وریدی; ناصر همدمی; مهدی وریدی. "اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1401, 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). 'اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(3): 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب