آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,323
تعداد مقالات16,270
تعداد مشاهده مقاله52,954,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,624,715
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
سمیه بهفر; محمدجواد وریدی; ناصر همدمی; مهدی وریدی. "اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 3, 1401, 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. (1401). 'اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(3), pp. 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807
بهفر, سمیه, وریدی, محمدجواد, همدمی, ناصر, وریدی, مهدی. اثر رفع انجماد تحت میدان الکتریکی ولتاژ بالا بر ویژگی‌های کیفی و میکروبی گوشت گوسفند. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(3): 129-140. doi: 10.22034/fr.2022.48208.1807


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب