آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,483,416
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,571,936

1.

تاثیر پوشش خوراکی دارای اسانس های گیاهی بر کیفیت میکروبی و شیمیایی میگوی وانامی

صفحه 1-14
لاله رومیانی؛ طیبه غرغاوی

2.

بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین

صفحه 15-30
مانیا صالحی فر؛ رمضان اکبری؛ لیدا شاهسونی مجرد

3.

مقایسه روش های مختلف انجماد زدایی در ماهی کفال

صفحه 31-42
بابک کرمی؛ المیرا حاجیها؛ محمد کاظمیان

4.

ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی روغن استخراج شده از بافت‌های چربی شترمرغ (نژاد گردن مشکی کانادایی)

صفحه 43-57
نادیا دهقانی اشکذری؛ مریم قراچورلو؛ پیمانه قاسمی افشار

5.

بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف

صفحه 59-71
فخرالدین صالحی؛ محمدامین اسدنهال

6.

مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی

صفحه 73-87
مریم عطایی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ جلال دهقان نیا؛ سعید داداشی

7.

تتوسعه ماشین پخت نان دوار با حرارت غیر مستقیم برای افزایش کیفیت محصول با استفاده از تکنیک عددی

صفحه 89-107
فرید بجایی؛ سید صادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی؛ حمیدرضا قاسم زاده

8.

تاثیر ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های اسانس پوست پرتقال حاصل از پسماندهای کارخانجات آب پرتقال

صفحه 109-121
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

9.

اثر پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگی های پس از برداشت خیار تازه

صفحه 123-138
نوشین نوشیروانی؛ هادی فصیحی

10.

اثر شستشو با فراصوت قدرتی بر انبارمانی قارچ خوراکی

صفحه 139-152
محمد ابونجمی؛ مریم گنجدوست؛ حسین میرسعیدقاضی؛ کیوان آصف پور وکیلیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب