آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,242
تعداد مقالات15,258
تعداد مشاهده مقاله50,935,690
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,996,372
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1401). بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
فخرالدین صالحی; محمدامین اسدنهال. "بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1401). 'بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب