آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,129
تعداد مقالات13,886
تعداد مشاهده مقاله48,851,038
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,581,631
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1401). بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
فخرالدین صالحی; محمدامین اسدنهال. "بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. (1401). 'بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787
صالحی, فخرالدین, اسدنهال, محمدامین. بررسی تجربی و مدل‌سازی اثر پوشش‌دهی با صمغ دانه مرو بر خصوصیات برش‌های بادمجان سرخ‌شده در دماهای مختلف. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 59-71. doi: 10.22034/fr.2022.44523.1787


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.