آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,486,758
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,817
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. (1401). مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
مریم عطایی; مریم خاکباز حشمتی; جلال دهقان نیا; سعید داداشی. "مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. (1401). 'مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب