آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,165
تعداد مقالات14,274
تعداد مشاهده مقاله49,662,825
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,993,578
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. (1401). مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
مریم عطایی; مریم خاکباز حشمتی; جلال دهقان نیا; سعید داداشی. "مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. (1401). 'مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791
عطایی, مریم, خاکباز حشمتی, مریم, دهقان نیا, جلال, داداشی, سعید. مقایسه تأثیر روش خشک‌کردن (هوای داغ، مایکروویو، هوای داغ-مایکروویو، مایکروویو-هوای داغ) بر سینتیک خشک‌شدن فوم بروکلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 73-87. doi: 10.22034/fr.2022.45628.1791


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.