آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,253
تعداد مقالات15,411
تعداد مشاهده مقاله51,248,444
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,255,848
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
مانیا صالحی فر; رمضان اکبری; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). 'بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب