آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,272
تعداد مقالات15,715
تعداد مشاهده مقاله51,814,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,657,939
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
مانیا صالحی فر; رمضان اکبری; لیدا شاهسونی مجرد. "بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. (1401). 'بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746
صالحی فر, مانیا, اکبری, رمضان, شاهسونی مجرد, لیدا. بررسی ویژگی های دونات تهیه شده با پودر دانه خرفه واسانس دارچین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 15-30. doi: 10.22034/fr.2022.40399.1746


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب