آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,482,241
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,570,434

1.

تولید پودر کیک عملگرا بااستفاده ازآرد کینوآ وایزومالت

صفحه 1-12
آیدا اباذری؛ مانیا صالحی فر

2.

بررسی نوع ماهی، غلظت نمک و زمان تخمیر بر خصوصیات حسی سس ماهی ایرانی (مهیاوه)

صفحه 13-30
لیلا ناطقی؛ فاطمه کاویان؛ محمد رضا اسحاقی؛ سارا موحد

3.

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ماست غنی‌شده حاوی پودر کدوحلوایی

صفحه 31-44
سیمین دخت جوهری؛ سید حسین حسینی قابوس؛ طاهر شاهی

4.

حفظ ترکیبات فنلی، رنگ و بافت کشمش انگور رقم عسگری طی دوره انبارداری با استفاده از پوشش خوراکی آلژینات سدیم

صفحه 45-61
اعظم ایوبی

5.

مقایسه سمیت سلولی پپتیدهای زیست فعال استخراج شده از عضله ماهی مرکب ببری به سه روش خشک کن انجمادی، پاششی و تحت خلاء بر پروماستیگوت‌های انگل لیشمانیا ماژور

صفحه 63-77
فرهاد فرهنگ پژوه؛ محمد حسین راضی جلالی؛ علیرضا البرزی؛ سمیه بهرامی؛ مهدی نیکو

6.

اثر پوشش‌دهی با صمغ گزانتان بر تغییر شاخص‌های رنگ و سطح برش بادمجان سرخ شده

صفحه 79-91
محمدامین اسدنهال؛ فخرالدین صالحی؛ مجید رسولی

7.

مقایسه اثر نگهدارندگی کاه و برخی جاذب‌های اتیلنی در بسته‌بندی میوه زردآلو

صفحه 93-108
جابر سلیمانی؛ محمد زرین بال

8.

تأثیر محلول اکسید روی بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت‌فرنگی

صفحه 109-122
ابوالفضل گلشن تفتی؛ عادل میرمجیدی هشتجین؛ سید محمد ساجد

9.

بررسی پروفایل اسیدآمینه، حل‌ شوندگی وخواص آنتی اکسیدانی هیدرولیزات حاصله از پروتئین کینوا

صفحه 123-135
اکرم پزشکی؛ حسام دلیری؛ مریم محمدیی؛ حامد همیشه کار؛ حسین بیرامی

10.

بررسی زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس انکپسوله شده با آلژینات کلسیم- اینولین در نوشیدنی چای سبز سرد

صفحه 137-149
فرید نصیروند؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ نیما بابلانی مقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب