آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,236
تعداد مقالات15,198
تعداد مشاهده مقاله50,740,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,818,536

1.

بهینه‌سازی فرآیند تولید قرص فشرده سویا با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 1-17
علی قربانی؛ رضا امیری چایجان؛ علی قاسمی

2.

تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم

صفحه 19-33
فریده قادری؛ نفیسه جهان بخشیان؛ مریم جعفری

3.

تخمین چروکیدگی و بازجذب آب در برش‌های سیب خشک شده توسط پرتودهی مادون قرمز به روش حرارت دهی متناوب

صفحه 35-49
حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ مهدی کاشانی نژاد

4.

بررسی اثرات پوشش‌های فعال آنتی‌اکسیدانی بر میزان کارآیی آبگیری اسمزی و ویژگی‌های کیفی انگور شاهرودی خشک شده

صفحه 51-63
سارا خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ محمدیار حسینی

5.

بهینه سازی کاهش میزان کلسترول شیر با استفاده از بتاسیکلودکسترین و کاتچین هیدرات

صفحه 65-78
مریم معینی نیا؛ زهرا علی بابایی؛ نفیسه زمین دار

6.

بررسی امکان غنی سازی پاستیل با کلسیم و ویتامین D3

صفحه 79-95
شیلا برنجی؛ شیما رهبری نژاد؛ لیلا ناطقی

7.

بهینه‌سازی تولید بیوکامپوزیت نشاسته ترموپلاستیک با پرکننده سلولز

صفحه 97-113
مصطفی شاه ملکی؛ فرانک بیگ محمدی؛ فرناز موحدی

8.

تاثیر آرد بلوط و آرد تریتیکاله برخواص فیزیکی ‌شیمیایی، بافتی و حسی بیسکوئیت

صفحه 115-128
حسین کریم زادگان؛ فروغ محترمی؛ هادی الماسی

9.

بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج

صفحه 129-153
ستاره میرحسینی؛ هاجر عباسی

10.

تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده

صفحه 155-168
مهرداد عاشوری؛ مریم قراچورلو؛ مسعود هنرور

11.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

12.

تأثیرروش پخت بر باقی مانده‌ی فلزات سنگین در گوشت تعدادی از گونه‌های ماهی دریای خزر

صفحه 187-200
جعفر میلانی؛ خالق کلکار؛ پریسا فلاح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب