آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,130
تعداد مقالات13,890
تعداد مشاهده مقاله48,864,446
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,586,994
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. (1400). تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
مهرداد عاشوری; مریم قراچورلو; مسعود هنرور. "تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. (1400). 'تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.