آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,489,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,575,479
میرحسینی, ستاره, عباسی, هاجر. (1400). بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 129-153. doi: 10.22034/fr.2021.41463.1758
ستاره میرحسینی; هاجر عباسی. "بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 129-153. doi: 10.22034/fr.2021.41463.1758
میرحسینی, ستاره, عباسی, هاجر. (1400). 'بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 129-153. doi: 10.22034/fr.2021.41463.1758
میرحسینی, ستاره, عباسی, هاجر. بررسی تأثیر صمغ‌های مرو و گوار و امولسیفایر داتم بر ویژگی‌های کیفی کیک فنجانی فاقد گلوتن بر پایه آرد بلوط و آرد برنج. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 129-153. doi: 10.22034/fr.2021.41463.1758


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب