آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,035
تعداد مشاهده مقاله52,539,272
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,242,886
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. (1400). تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
فریده قادری; نفیسه جهان بخشیان; مریم جعفری. "تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. (1400). 'تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب