آمار

تعداد نشریات41
تعداد شماره‌ها1,116
تعداد مقالات13,678
تعداد مشاهده مقاله48,555,336
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,304,686
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. (1400). تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
فریده قادری; نفیسه جهان بخشیان; مریم جعفری. "تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. (1400). 'تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653
قادری, فریده, جهان بخشیان, نفیسه, جعفری, مریم. تاثیر روش‌های تغلیظ (اتمسفریک و مایکروویو) بر خواص کیفی آب ریشه گیاه شلغم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 19-33. doi: 10.22034/fr.2021.32037.1653


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.