تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,272 |
تعداد مقالات | 15,715 |
تعداد مشاهده مقاله | 51,814,021 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 14,657,494 |
1. | اثر اسانس برگ کرفس کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سویا | |||
دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 681-694 | ||||
محدثه قزل سفلو؛ سیده زهرا سیدالنگی | ||||
2. | اثر استخراجی التراسوند پروب بر خصوصیات آنتیاکسیدانی فنول آزاد و باند شده عصاره زوفا | |||
دوره 30، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 101-129 | ||||
حدیث عظیمینژاد؛ رضا اسماعیلزادهکناری؛ زینب رفتنیامیری | ||||
3. | اثر امواج مایکروویو روی باقیمانده آفتکش و ویژگیهای فیزیکوشیمایی و میکروبی میوه خشک شده زردآلو طی زمان نگهداری | |||
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 151-167 | ||||
سمیه سلیمانی مهر؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ احسان صادقی | ||||
4. | اثر کودهای زیستی نیتروکسین و بیوسولفور بر صفات مورفولوژیک و فیتوشیمیایی گیاه دارویی عروسک پشت پرده | |||
دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 39-49 | ||||
سعید پرچیانلو؛ عزیزالله خیری؛ مسعود ارغوانی؛ محمداسماعیل امیری | ||||
5. | ارزیابی میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی و الکلی میوه نسترن وحشی (Rosa canina L.) شمال ایران | |||
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 65-76 | ||||
سمیه رضایی ارمی؛ زینب رفتنی امیری | ||||
6. | بازتاب کرچک (Ricinus communis L.) به محلولپاشی نانو کلات روی و اسید هیومیک در شرایط محدودیت آبیاری | |||
دوره 29، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-171 | ||||
علی رهبری؛ جعفر مسعود سینکی؛ علی دماوندی؛ شهرام رضوان | ||||
7. | بررسی اثر اشعه UVB بر میزان ویتامین D2، فعالیت آنتیاکسیدانی و فعالیت میکروبی قارچ دکمهای سفید | |||
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-223 | ||||
زهره افضلیان؛ زینب رفتنی امیری؛ جمشید فرمانی | ||||
8. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی اسانس پونه کوهی بر پایداری اکسایشی روغن سرخ کردنی | |||
دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 1-11 | ||||
اسماعیل عطای صالحی؛ نگار سلیمانپور تمام | ||||
9. | بهینهسازی میزان استخراج ترکیبات فنلی و خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره قارچ گانودرما لوسیدوم (Ganoderma Lucidum) با روش غرقابی | |||
دوره 32، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-16 | ||||
رقیه السادات موسوی؛ لیلا ناطقی؛ مصطفی سلطانی؛ ژینوس عسگرپناه | ||||
10. | تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان | |||
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121 | ||||
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی | ||||
11. | تولید سوسیس مرغ فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی آن | |||
دوره 31، شماره 3، مهر 1400، صفحه 85-107 | ||||
منیره پور صالحی؛ فریبا زینالی؛ محمد علیزاده خالدآباد؛ هادی الماسی | ||||
|