آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,275
تعداد مقالات15,742
تعداد مشاهده مقاله51,850,613
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,681,360

1.

اثرات نسبت‌های مختلف کلر: سدیم در جیره‌ی آغازین بر عملکرد، جذب کیسه زرده، خصوصیات لاشه، پر شدگی چینه دان و مشاهدات رفتاری در جوجه‌های گوشتی جوان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 مهر 1403
هاشم محمد ابراهیم؛ سینا پیوستگان؛ سید علی میر قلنج؛ غلامرضا نجفی؛ سید میثم ابطحی فروشانی

2.

اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 27، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 189-203
فرشید خیری؛ محسن علی بیگی؛ جواد نصر

3.

اثر مدت مکمل‌سازی ال-کارنیتین و پودر سیر بر عملکرد، اندام‌های بدن، فراسنجه‌های چربی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 77-87
امین‌اله‌ پورملکشاهی؛ علی خطیب‌جو؛ فرشید فتاح‌نیا؛ هوشنگ جعفری

4.

اثر وزن متفاوت شروع محدودیت فیزیکی خوراک و تغذیه مجدد بر عملکرد رشد و صفات لاشه بره‌های لری

دوره 31، شماره 3، آذر 1400، صفحه 125-142
بهروز یاراحمدی؛ محسن محمدی ساعی؛ کریم قربانی؛ نادر پاپی

5.

بررسی اثر تزریق بولدنون آندسیلینات و سطح پروتئین جیره غذایی بر عملکرد پروار، قابلیت هضم مواد مغذی و خصوصیات لاشه بره های آمیخته رومانف-مغانی

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 127-140
سعیده تیمورپور چقونگنش؛ حسین عبدی بنمار؛ بهرام فتحی آچاچلوئی؛ جمال سیف دواتی؛ رضا معصومی

6.

تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 75-84
فریبا فریور؛ علیرضا شیرین‌زاده؛ شهریار مقصودلو؛ غلام حسین ایراجیان

7.

تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه‌های والین و تریپتوفان در جیره‌های کم پروتئین بر خصوصیات لاشه و پاسخ سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 1-14
خسرو پارسایی مهر؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ حسین جانمحمدی؛ مجید علیایی

8.

تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و راندمان انرژی و پروتئین دوره آغازین بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 27، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 165-181
افسون قدرتی سوجه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

9.

تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 163-171
سعید حسین‌زاده؛ رامین نجفی؛ محسن دانشیار؛ خسرو پارسائی‌مهر

10.

تاثیر نعناع خشک شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پروفایل چربی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 141-149
یونس رستمی؛ رامین نجفی؛ خسرو پارسائی‌مهر؛ سعید حسین‌زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب