آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,361
تعداد مقالات16,732
تعداد مشاهده مقاله53,986,290
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,671,546
حسین‌زاده, سعید, نجفی, رامین, دانشیار, محسن, پارسائی‌مهر, خسرو. (1395). تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 163-171.
سعید حسین‌زاده; رامین نجفی; محسن دانشیار; خسرو پارسائی‌مهر. "تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1395, 163-171.
حسین‌زاده, سعید, نجفی, رامین, دانشیار, محسن, پارسائی‌مهر, خسرو. (1395). 'تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 163-171.
حسین‌زاده, سعید, نجفی, رامین, دانشیار, محسن, پارسائی‌مهر, خسرو. تاثیرمکمل‌سازی پودر فلفل قرمز تند و آویلامایسین برعملکرد، خصوصیات‌لاشه، پروفایل چربی خون و اندام‌‌های لنفاوی جوجه‌‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 26(2): 163-171.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب