آمار

تعداد نشریات44
تعداد شماره‌ها1,303
تعداد مقالات16,020
تعداد مشاهده مقاله52,485,719
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,213,137
خیری, فرشید, علی بیگی, محسن, نصر, جواد. (1396). اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), 189-203.
فرشید خیری; محسن علی بیگی; جواد نصر. "اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 1, 1396, 189-203.
خیری, فرشید, علی بیگی, محسن, نصر, جواد. (1396). 'اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(1), pp. 189-203.
خیری, فرشید, علی بیگی, محسن, نصر, جواد. اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 27(1): 189-203.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب