آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,252
تعداد مقالات15,389
تعداد مشاهده مقاله51,115,605
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,127,803

1.

تاثیر اندازه ذرات سیلاژ علوفه کامل جو و سطح کنسانتره بر مصرف و هضم جیره‌ها، ابقاء نیتروژن، تولید پروتئین میکروبی و رفتار مصرف در گوسفندکرمانی

صفحه 1-16
علی شمسی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ امید دیانی

2.

بررسی سطوح عدم تعادل پیوستگی در ژنوم گاوهای بومی استان فارس با استفاده از داده‌های متراکم نشانگرهای چند شکل تک نوکلئوتیدی

صفحه 17-27
کریم کریمی؛ علی اسماعیلی زاده کشکوئیه؛ مسعود اسدی فوزی

3.

اثر سطوح مختلف عصاره‌ هیدروالکلی بذر شاهی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، لیپیدهای خون و جمعیت میکروبی روده بلدرچین‌ ژاپنی

صفحه 29-39
مهسا عدل بند؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

4.

تأثیر مکمل‌سازی سرکه انگور قرمز و باکتری پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی بر عملکرد رشد، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 41-53
فضیله درستی؛ رامین نجفی؛ علی میرزا آقازاده

5.

عملکرد بلدرچین‌های در حال رشد تغذیه شده با دانه سویا یا کلزای عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

صفحه 55-67
ساناز وقری؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ ساحره جوزی شکالگورابی

6.

اهمیت اثر متقابل ژنوتیپ و محیط بر آنالیز ژنتیکی میزان تولید شیر درگاوهای هلشتاین

صفحه 69-79
لیلا محمدی پور سعادت آبادی؛ مسعود اسدی فوزی؛ احمد آیت الهی مهرجردی

7.

تأثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

صفحه 81-94
کمال شجاعیان؛ رامین حبیبی؛ راضیه شهریاری؛ قاسم جلیلوند

8.

بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیت اسب‌های کرد ایران

صفحه 95-102
محمد امین وحدانی مناف؛ محمد رضا مشایخی؛ علی حسن پور؛ محمد رضا ایوبی

9.

ارزیابی عملکرد، سیستم ایمنی و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی سرم در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های بر پایه گندم حاوی سطوح مختلف نانو ‌اکسید ‌روی از 1 تا 21 روزگی

صفحه 103-114
بنت الهدا محمدی؛ محمد‌رضا اکبری

10.

اثرات افزودن دارچین و آویشن به جیره بر عملکرد و ابقاء نیتروژن جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

صفحه 115-128
زهرا سالاری حمزه خانی؛ محمد هوشمند؛ سیامک پارسایی

11.

بررسی صفات رشد گوسفند لری با استفاده از مدل‌های غیر خطی و شبکه عصبی مصنوعی بهینه شده با الگوریتم ژنتیک

صفحه 129-142
فاطمه بیرانوند؛ محمد تقی بیگی نصیری؛ عباس مسعودی؛ علیرضا شعبانی نژاد

12.

پیامدهای تغذیه درون تخم‌مرغی نسبت‌های مختلف دی-ال متیونین به ال-لایزین بر شاخص-های لاشه و غلظت متابولیت‌های خونی در جوجه‌های گوشتی یک روزه راس

صفحه 143-158
رویا قوچخانی؛ مرضیه ابراهیمی؛ حسین دقیق کیا؛ سید عباس رافت

13.

اثرات استفاده از سطوح مختلف مخمرسلنیوم برعملکرد تولید، سیستم ایمنی و فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز مرغان تخمگذار پس از دوره تولک بری

صفحه 159-171
روح الله خیری؛ سیدعلی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی

14.

بررسی اثر دو نوع مکمل کبالت در سطوح مختلف بر ویتامین 12B سرم، عملکرد و قابلیت هضم خوراک در بزغاله نر

صفحه 173-187
سیدامیرحسین دزفولیان؛ حسن علی‌عربی؛ علی‌اصغر بهاری

15.

اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین به جیره غذایی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و بار میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 189-203
فرشید خیری؛ محسن علی بیگی؛ جواد نصر

16.

طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه اتوماتیک اندازه‌گیری تولید گاز برای تعیین کینتیک تخمیر میکروبی مواد خوراکی

صفحه 205-216
احمد ریاسی؛ فرهاد احمدی؛ حمید رضا معین الدینی؛ سید محمد هادی راهوی؛ حمید خشوعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب